






Ik ben super trots. 11 jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt in Breda mocht ik opnieuw bijdragen aan deze inspirerende proeftuin waar Jumbo het verschil maakt in vers beleving en smaak. Ik heb richting gegeven aan de signing van diverse afdelingen, het kiezen makkelijker gemaakt voor klanten én gezorgd dat de verschillende werelden qua sfeer naadloos aansluiten bij de innovatieve producten en concepten. Met het nieuwe Greengrill-concept laat Jumbo zien hoe lekker en makkelijk meer groenten eten kan zijn. Bij Chefs & Slagers worden burgers en gehaktballen live bereid met o.a. plantaardige ingrediënten in unieke recepturen — vers, smaakvol en verrassend.
En dat is nog maar het begin: kneiterlekker eten, vol unieke smaakmakers als miso-boters, kruiden en oliën. Met een fris assortiment en focus op seizoensvers is deze Foodmarkt een culinaire ontdekkingstocht. Kortom: een winkelervaring die inspireert, verrast en ervoor zorgt dat je thuiskomt met meer dan je van plan was!
De prachtige illustraties zijn van de veelzijdige Thirza Kok @ Studio Vondst.